Kerstbox

Kerstbox

Vier kerst met Familiebox

Keuze uit een Gourmetmenu of een viergangen Kerstmenu
Bij jou thuisbezorgd op 23 december
+ Gratis verzending in heel NederlandGourmetbox

Een compleet menu voor het hele gezin genoeg voor 4 of 6 personen.

Bekijk het Gourmetmenu

Viergangen Kerstmenu

Menu met keuze uit een hoofdgerecht van haas of kalkoen voor 4 of 6 personen.

Bekijk het Kerstmenu

Kerstmenu

Een viergangenmenu met keuze uit een hoofdgerecht van haas of kalkoen voor 4 of 6 personen.

Gourmetbox

Een compleet gourmetmenu voor het hele gezin genoeg voor 4 of 6 personenAlle ingrediënten voor een heerlijk kerstmenu voor 4 of 6 personen

Thuisbezorgd op maandagavond 23 december tussen 17:00-22:00 zodat je alles bijtijds in huis hebt

Inclusief makkelijk te volgen recepten en handige keukenplanningHoe werkt het?

Met de kerstbox bestel je in één keer alle ingrediënten voor een heerlijk viergangen- of gourmetmenu. De box wordt op maandagavond 23 december (vòòr kerst) gratis bij je thuisbezorgd. Zo hoef je geen boodschappen te doen én verras je je gasten met een culinair feestje. De recepten zijn ontwikkeld met rust en gemak in het achterhoofd en te maken door iedereen die graag kookt.Veelgestelde vragen

Wanneer krijg ik mijn box?

De kerstbox wordt op 23 december tussen 17:00 - 22:00 geleverd door de bezorgdienst van PostNL. Je ontvangt van ons de ochtend van levering een SMS met een tijdsvlak van 1 uur. Verzending is mogelijk en gratis in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Mocht je onverhoopt niet thuis zijn dan proberen we het op 24 december nog een keer. Alle producten worden goed gekoeld bewaard, zo gaat er niks aan kwaliteit verloren.

Tot wanneer kan ik bestellen?

Je kunt t/m 17 december 23:59 u een kerstbox bestellen.

Moet ik iets voorbereiden?

Zodra je de box ontvangt zijn er een aantal dingen die je al kan doen om zo de dag van kerst zo min mogelijk in de keuken te staan. Deze voorbereidingen vind je allemaal in de meegeleverde keukenplanning, deze vind je in de kerstbox én sturen we je per mail.

Wat moet ik in huis hebben?

Alle producten die je nodig hebt zitten in de box. De enige producten die je zelf moet toevoegen zijn dingen als olie, peper en zout. Daarnaast moet je voor het kerstdiner beschikking hebben tot een oven waar je de producten in kan garen.

Ik vier kerst wat eerder dit jaar, lukt dat?

We leveren de box in principe op de 23ste bij je thuis. Je kan het kerstmenu in dit geval al op kerstavond gebruiken, maar hou er rekening mee dat een mogelijke nalevering van de kerstbox op 24 december plaatsvindt.

Ik vier kerst wat later dit jaar, lukt dat?

Alle producten worden vers ingekocht, het is zeker te bewaren tot 29/30 december.

Zit ik nu ergens aan vast?

De Kerstbox is een losse bestelling, hierbij sluit je geen wekelijks abonnement bij ons af. Mocht je deze alsnog willen dan kun je dat bijvoorbeeld voor in het nieuwe jaar doen. Tip: In deze kerstbox zit ook alvast een mooie korting voor een gewone Familiebox voor in het nieuwe jaar.