Keuze uit twee verschillende hoofdgerechten. Beide verkrijgbaar in de formaten 4 personen en 6 personen.
Keuze uit twee verschillende hoofdgerechten. Beide verkrijgbaar in de formaten 4 personen en 6 personen.
Thuisbezorgd op donderdagavond 22 december tussen 17:00-22:00 zodat je alles bijtijds in huis hebt.
Inclusief makkelijk te volgen recepten en handige keukenplanner.
Met het Familiebox viergangen Kerstmenu ontvang je alle ingrediënten en recepten voor een feestelijk diner. Er is keuze uit twee hoofdgerechten welke geserveerd worden met lekkere bijgerechten. De recepten zijn zo samengesteld dat je veel gerechten geheel of gedeeltelijk eenvoudig van te voren kunt maken. Zo kun je tijdens het kerstdiner echt genieten van het eten en je gezelschap.
Een feestelijke kerstdiner voor het hele gezin
Tartaar van rode biet en forel met limoen crème
Een frisse start van een heerlijk kerstdiner! Voor dit voorgerecht maken we de tartaar van rode biet, kappertjes, een sjalotje en heerlijke gerookte forel. De tartaar wordt extra smaakvol door de zelfgemaakte limoen crème en verse dille. Op deze manier zal de combinatie tussen frisse en krachtige smaken perfect bij elkaar passen.
Tartaar van rode biet en forel met limoen crème
Een frisse start van een heerlijk kerstdiner! Voor dit voorgerecht maken we de tartaar van rode biet, kappertjes, een sjalotje en heerlijke gerookte forel. De tartaar wordt extra smaakvol door de zelfgemaakte limoen crème en verse dille. Op deze manier zal de combinatie tussen frisse en krachtige smaken perfect bij elkaar passen.
Pompoensoep met salie-walnootpesto
Deze heerlijke pompoensoep is een perfecte lichte soep om van te genieten na het voorgerecht. De soep wordt lekker romig, maar vult niet te veel. In combinatie met een salie-walnootpesto krijgt de pompoensoep extra veel smaak. Heerlijk met een knapperig desembroodje vers uit de oven!
Pompoensoep met salie-walnootpesto
Deze heerlijke pompoensoep is een perfecte lichte soep om van te genieten na het voorgerecht. De soep wordt lekker romig, maar vult niet te veel. In combinatie met een salie-walnootpesto krijgt de pompoensoep extra veel smaak. Heerlijk met een knapperig desembroodje vers uit de oven!
Gekonfijte eendenbout met druivensaus en geroosterde wintergroenten
Een prachtig hoofdgerecht met een klassieke, Franse bereiding. Door het aanbakken en langzaam garen in de oven zal de gekonfijte eendenbout boterzacht zijn met een krokant jasje. Je serveert deze samen met een heerlijke druivensaus, truffelaardappeltjes, wortelpeterselie en spruitjes uit de oven.
Gekonfijte eendenbout met druivensaus en geroosterde wintergroenten
Een prachtig hoofdgerecht met een klassieke, Franse bereiding. Door het aanbakken en langzaam garen in de oven zal de gekonfijte eendenbout boterzacht zijn met een krokant jasje. Je serveert deze samen met een heerlijke druivensaus, truffelaardappeltjes, wortelpeterselie en spruitjes uit de oven.
Hertenrollade met zoete aardappelpuree en paddenstoelenjus
Een prachtig stukje wild, dat is deze heerlijke hertenrollade. Afkomstig uit de Amsterdamse Waterleiding duinen is deze damhert een echte kerstfavoriet! Even aanbakken en dan schuif je hem zo de oven in. Bij de hertenrollade maken we een heerlijke paddenstoelenjus en samen met een zoete aardappelpuree is dit een perfect hoofdgerecht voor je kerstdiner!
Hertenrollade met zoete aardappelpuree en paddenstoelenjus
Een prachtig stukje wild, dat is deze heerlijke hertenrollade. Afkomstig uit de Amsterdamse Waterleiding duinen is deze damhert een echte kerstfavoriet! Even aanbakken en dan schuif je hem zo de oven in. Bij de hertenrollade maken we een heerlijke paddenstoelenjus en samen met een zoete aardappelpuree is dit een perfect hoofdgerecht voor je kerstdiner!
Chocolademousse met kersen en amandelcrunch
Chocolademousse kan op vele manieren gemaakt worden, maar voor dit feestelijke dessert maak je de mousse van Griekse yoghurt, mascarpone en melkchocolade. Je eet de chocolademousse in combinatie met kersen en zelfgemaakte amandelcrunch. Dit dessert heeft een goede balans van smaken, is niet te machtig en daarom een perfecte afsluiter van het kerstdiner!
Chocolademousse met kersen en amandelcrunch
Chocolademousse kan op vele manieren gemaakt worden, maar voor dit feestelijke dessert maak je de mousse van Griekse yoghurt, mascarpone en melkchocolade. Je eet de chocolademousse in combinatie met kersen en zelfgemaakte amandelcrunch. Dit dessert heeft een goede balans van smaken, is niet te machtig en daarom een perfecte afsluiter van het kerstdiner!
Viergangenmenu met keuze uit twee hoofdgerechten