Keuze uit twee verschillende hoofdgerechten. Beide verkrijgbaar in de formaten 4 personen en 6 personen.
Keuze uit twee verschillende hoofdgerechten. Beide verkrijgbaar in de formaten 4 personen en 6 personen.
Thuisbezorgd op maandagavond 23 december tussen 17:00-22:00 zodat je alles bijtijds in huis hebt.
Inclusief makkelijk te volgen recepten en handige keukenplanner.
Met het Familiebox viergangen Kerstmenu ontvang je alle ingrediënten en recepten voor een feestelijk diner. Er is keuze uit twee hoofdgerechten welke geserveerd worden met lekkere bijgerechten. De recepten zijn zo samengesteld dat je veel gerechten geheel of gedeeltelijk eenvoudig van te voren kunt maken. Zo kun je tijdens het kerstdiner echt genieten van het eten en je gezelschap.
Een feestelijke maaltijd voor het hele gezin
Mini Tarte Tatin’s met zoete sjalotten en geitenkaas
Tarte Tatin is een feestelijk taartje ‘op z’n kop’. Voor het kerstdiner maken we deze bekende klassieker niet met appel maar met in honing gekarameliseerde sjalotjes met geitenkaas en tijm. Je kunt de kleine taartjes van te voren klaar maken en voor het diner alleen nog even afbakken in de oven.
Pastinaaksoep met warmgerookte zalm
Een heerlijk romige soep met een vleugje van de anijsachtige smaak van de pastinaak. In combinatie met de warmgerookte zalm en dille is dit een echte kerst soep. Ook fijn: de soep kun je een dag van te voren al bereiden.
Pastinaaksoep met warmgerookte zalm
Een heerlijk romige soep met een vleugje van de anijsachtige smaak van de pastinaak. In combinatie met de warmgerookte zalm en dille is dit een echte kerst soep. Ook fijn: de soep kun je een dag van te voren al bereiden.
Kalkoenrollade met cranberriesaus en roodlof
Een kalkoenrollade die al voor je gevuld is met een heerlijke paddenstoelenvulling. De eenvoudig te maken cranberriesaus van verse cranberries en de geroosterde roodlof maken dit een feestelijk recept.
Klassieke Hazenpeper met kastanjechampignons
Bij kerst horen klassiekers vinden wij. Deze klassieke hazenpeper is niet alleen bijzonder smaakvol maar ook nog eens makkelijk te bereiden. Een gerecht dat niet mis kán gaan is met een tafel vol gasten wel zo fijn.
Klassieke Hazenpeper met kastanjechampignons
Bij kerst horen klassiekers vinden wij. Deze klassieke hazenpeper is niet alleen bijzonder smaakvol maar ook nog eens makkelijk te bereiden. Een gerecht dat niet mis kán gaan is met een tafel vol gasten wel zo fijn.
Aardappel-tijm puree
Een snelle aardappelpuree met een vleugje tijm die zowel bij de kalkoen als bij de hazenpeper erg goed smaakt.
Gemarineerde pompoen en spruiten
Geroosterde pompoen met spruiten en rode ui in een lekkere honing-mosterd marinade met een mosterd cress. Lekkere winterse groenten die perfect passen bij een kerstdiner.
Chocolademousse met gestoofde peer, hazelnoten en sinaasappel
Een chocolademousse van melkchocolade en mascarpone met in sinaasappel gestoofde peer en geroosterde hazelnoten. Dit feestelijke dessert kun je de dag van te voren al maken.
Chocolademousse met gestoofde peer, hazelnoten en sinaasappel
Een chocolademousse van melkchocolade en mascarpone met in sinaasappel gestoofde peer en geroosterde hazelnoten. Dit feestelijke dessert kun je de dag van te voren al maken.
Viergangenmenu met keuze uit twee hoofdgerechten