DE BBQ-BOX (UITVERKOCHT)


DE BBQ-BOX BESTELLEN

Beschikbaar voor 4 of 6 personen

4 personen

BBQ-box

Prijs per stuk

€49,95

UITVERKOCHT

6 personen

BBQ-box

Prijs per stuk

€64,95

UITVERKOCHT

DE BOX
De zomer is nu echt begonnen, en dat betekent dat we de BBQ weer uit de schuur kunnen halen! Om het je extra gemakkelijk te maken hebben we deze zomer een complete BBQ-box voor 4 of 6 personen gevuld met vlees, brood, sauzen en bijgerechten inclusief recepten. De box wordt op vrijdagavond bij je thuis geleverd en dus ideaal voor in het weekend.  

Er kunnen verschillende bijgerechten gemaakt worden van de ingrediënten. Bijvoorbeeld een salade van maïs, komkommer, cherrytomaten, rode ui, koriander en feta en gepofte zoete aardappels met kruidenboter OF Gegrilde maïskolven met kruidenboter en gepofte zoete aardappels met een tomaten-feta salsa.

DE INHOUD

Diverse soorten vlees voor op de BBQ

Barbecueworstjes, gemarineerde biefstuk, hamburgers en kipsaté

Ingrediënten voor bijgerechten

Een frisse salade van gegrilde maïs, komkommer, cherrytomaten, rode ui, koriander en feta en gepofte zoete aardappels met tomaten-feta salsa

Ingrediënten om verder zelf aan de slag te gaan

Maak in een handomdraai een lekker hamburgersausje en verse kruidenboter

Om het af te maken

Lekkere Italiaanse bollen en stokbrood


DE BBQ-BOX BESTELLEN

Beschikbaar voor 4 of 6 personen

4 personen

BBQ-box

Prijs per stuk

€49,95

UITVERKOCHT

6 personen

BBQ-box

Prijs per stuk

€64,95

UITVERKOCHT


Praktische info

De BBQ-box is wekelijks te ontvangen op vrijdagavond en bestellen tot en met de dinsdag ervoor.

Heb je al een account bij Familiebox? Log in en bestel direct eenvoudig via je eigen account! Je ontvangt de box op je huidige adres, wil je een ander adres dan gebruikelijk, log dan uit en bestel via de BBQ-box pagina. Bellen mag altijd bij vragen 0850270005.

Nieuw bij Familiebox? Bestel hieronder je BBQ-box en ontvang een heerlijke pakket thuis. De BBQ-box is gewoon los te bestellen een lidmaatschap voor Familiebox is dus niet noodzakelijk. Bestellen, betalen en wachten bij de voordeur tot we langskomen, zo simpel is het.

Wanneer?
We bezorgen de BBQ-box gedurende 6 weken, tussen 5 juli t/m 10 augustus,  elke week op vrijdag tussen 17:00-22:00 bij je thuis. De middag van levering krijg je van ons een mail met de een tijdsindicatie.

Wijzigingen doorgeven?
Na je bestelling ontvang je een bevestiging per mail, mocht er nog iets zijn dat je wilt aanpassen na bestelling dan kan dit tot uiterlijk de dinsdag vóór je levering.

Meerdere boxen bestellen?
Had je meerdere BBQ-boxen willen bestellen? Dat kan! Om dit te doen moet je opnieuw een bestelling plaatsen van de BBQ-box. Vul hierbij gewoon dezelfde gegevens in.

Vragen of verzoeken?
Andere verzoeken? Dit kan uiteraard, neem even contact met ons op via 0850270005 of mail ons op info@defamiliebox.nl.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat de betaling?
De betaling wordt vooraf voldaan middels iDeal of Creditcard. Dit geldt ook als je al een account bij ons hebt.

Bestelling annuleren? 
Geen probleem, dit kan tot de dinsdag vóór je levering. Ik dit geval storten we het volledige bedrag aan je terug, hierna maken wij kosten en maken we graag een afspraak als je er toch nog van afziet de box te ontvangen. Na levering kunnen we levensmiddelen helaas niet retour nemen en of vergoeden.

Cadeau doen?
Iemand verassen deze zomer? Geen probleem! Vul bij bestellen zijn of haar adres en mobiele telefoonnummer in. Zorg wel dat je je eigen e-mail adres invult, anders blijft het geen verrassing!

Niet thuis bij de levering?
We hebben graag dat je thuis bent, het gaat om vers eten en dat heeft aandacht nodig. Mocht het onverhoopt niet lukken zullen we de buren vragen het pakket koel en droog te bewaren. Zijn deze ook niet thuis dan kan het zijn dat we je pakket mee terug moeten nemen. We nemen dan z.s.m. contact met je op, we zijn oplossingsgericht dus ook dan komen we er wel uit.

Nog meer vragen?
Mocht je nog iets willen vragen kan je ons altijd telefonisch, via de mail of WhatsApp bereiken.