1 |
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de aardappels en verwijder eventuele oneffenheden. Snijd de aardappels in parten en meng met een scheutje olijfolie op een bakplaat met bakpapier. Bak de aardappels 25-30 min in de oven totdat ze gaar zijn. |
|
|
|
2 |
Breng een pan water aan de kook voor de broccoli. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook 6-8 min totdat ze beetgaar zijn. Giet af en doe terug in de pan. |
|
|
|
3 |
Haal de biefstuk uit de verpakking en bestrooi met peper en zout. Bak de biefstuk in een scheutje olijfolie of klontje boter in een hete koekenpan 2-3 min per kant op hoog vuur. Haal de biefstuk daarna uit de pan en wikkel in aluminiumfolie, laat 5 min rusten. |
|
|
|
4 |
Snijd de sjalot en de dragon fijn en de champignons in kwarten. Bak de sjalot en de champignons in de pan van de biefstuk(maak de pan niet schoon) 3-4 min op hoog vuur. Voeg dan de dragon en de crème fraîche toe aan de pan en roer goed door. Voeg een scheutje water toe voor een lopende saus en breng op smaak met peper en zout. |
|
|
|
5 |
Haal de biefstuk uit het aluminiumfolie en snijd in dunne plakken. Serveer de biefstuk met de dragonsaus bij de broccoli en de aardappelpartjes. |
|
|
|