1 |
Breng een pan water aan de kook voor de spaghetti. Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. |
|
|
2 |
Snijd de ui fijn en de courgette in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Bak de ui in een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan 3-4 min op zacht vuur. Draai het vuur hoger en voeg de courgette en de spinazie, in delen, toe aan de pan. Roer door en bak 3-4 min totdat de spinazie wat geslonken is. |
|
|
|
3 |
Snijd de dille fijn en pers het sap van de citroen uit. Breek de gerookte forel in stukjes. |
|
|
4 |
Giet de kookroom bij de spinazie en de courgette, breng op smaak met peper en zout en laat op zacht vuur nog 2-3 min sudderen. Giet de spaghetti af en voeg deze toe aan de pan. |
|
|
5 |
Roer nu de cherrytomaten, de gerookte forel en de dille door de spaghetti heen. Breng de pasta op smaak met wat citroensap en serveer direct. |
|
|