1 |
Schil de winterpeen met een dunschiller en snijd vervolgens in schuine dunne plakken. Bak de winterpeen samen met de aardappelkrieltjes in een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan 8-10 min op middelhoog vuur totdat ze gaar zijn. |
|
|
2 |
Bestrooi de biefstuk met peper en zout en bak in een scheutje olijfolie of klontje boter in een andere, hete, koekenpan 2-3 min per kant op hoog vuur. Haal de biefstuk uit de pan en wikkel in aluminiumfolie. Laat 5 min rusten. |
|
|
|
3 |
Zet de pan van de biefstuk terug op het vuur en voeg de spinazie, in delen, toe aan de pan. Bak de spinazie al roerend totdat het iets geslonken is. Voeg dan de crème fraîche toe aan de pan en roer door de spinazie heen. |
|
|
4 |
Haal de biefstuk uit het aluminiumfolie en snijd op de draad in plakken. Serveer samen met de gebakken aardappelkrieltjes en winterpeen en de spinazie a la crème. |
|
|