1 |
Breng een pan water aan de kook voor de udonnoedels. Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en kook deze de laatste 6-8 min met de noedels mee. |
|
|
2 |
Rasp de gember en snijd de rode peper fijn. Snijd de paksoi in grove stukken. Bak de gember, de rode peper en de knoflook(uitgeperst) in een beetje olie in een ruime koekenpan of wok 1-2 min op laag vuur. |
|
|
|
3 |
Draai het vuur hoger en voeg het gehakt, de sojasaus en de ketjap toe aan de pan. Bak 3-4 min rul op hoog vuur. |
|
|
4 |
Voeg nu ook de paksoi en de wortelreepjes toe aan de pan en bak 4-5 min mee. Roer de noedels en de sperziebonen erdoorheen en breng op smaak met peper en zout. |
|
|
5 |
Verdeel de noedels over de borden en bestrooi met de pinda's, serveer direct. |
|
|