Fantastische combinatie van spaghetti in een ratatouille van aubergine, courgette en tomaten en een mooi stukje op de huid gebakken zeebaarsfilet.
25-30 min
Vis
Bereiding
Breng een pan water aan de kook. Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Snijd de ui en de peterselie fijn. Snijd de courgette en de aubergine in kleine blokjes.
Bak de ui in een beetje olie in een ruime koekenpan of wok 3-4 min op zacht vuur. Draai het vuur hoger en voeg de aubergine, de courgette en de knoflook(uitgeperst) toe aan de pan. Bak 3-4 min en bestrooi met peper en zout naar smaak.
Voeg nu de tomatenblokjes en de peterselie toe aan de pan en laat 4-5 min sudderen.
Bak de zeebaarsfilet in een beetje olie in een andere koekenpan 3-4 min op hoog vuur op de huid kant. Draai het vuur lager en bak nog 3-4 min op de andere kant.
Giet de spaghetti af en roer door de tomatensaus heen. Verdeel de spaghetti over de borden en leg de zeebaarsfilet erop.