Heerlijke surinaamse roti met massala kruiden, aardappe en gekookte eieren.
30-35 min
Vega
Bereiding
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de ui fijn en maak de sperziebonen schoon en snijd doormidden.
Verhit een ruime koekenpan of wok met een beetje olie. Voeg de ui, knoflook(uitgeperst), tomatenpuree en de massala kruiden toe aan de pan en bak 2-3 min op laag vuur. Voeg de aardappelblokjes en het water met de bouillon toe aan de pan en breng aan de kook. Laat 10-15 min pruttelen.
Voeg de sperziebonen toe aan de pan en laat nog 5 min zachtjes koken tot de aardappelen en de sperziebonen beetgaar zijn.
Kook water in een pan. Voeg de eieren toe aan de pan en breng opnieuw aan de kook. Kook de eieren 8 min voor een hardgekookt ei.
Bereid de rotivellen volgens de instructie op de verpakking. Serveer de roti met de vellen en bestrooi naar smaak met koriander(fijngesneden).