1 |
Breng een pan water aan de kook voor de rigatoni. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. |
|
|
|
2 |
Snijd de ui en de rode peper fijn en bak samen met de knoflook(uitgeperst) in een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan of wokpan 3-4 min op laag vuur. |
|
|
|
3 |
Snijd het vel van de worstjes in de lengte in en haal het vlees er met een vork uit. Het vel kun je weggooien. Snijd de courgette in halve schijfjes en halveer de cherrytomaten. |
|
|
|
4 |
Draai het vuur van de pan omhoog en voeg de venkelworstjes, de courgette en de cherrytomaten toe aan de pan. Bak 4-5 min op hoog vuur en voeg dan ook de tomatensaus toe aan de pan. |
|
|
|
5 |
Giet de rigatoni af en roer door de tomatensaus heen. Verwarm nog kort en breng op smaak met peper en zout. Hak de peterselie grof en rasp de Italiaanse kaas. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de peterselie en de Italiaanse kaas. |
|
|
|