1 |
Snijd de champignons in parten en de rode paprika in reepjes. Schil de winterpeen met een dunschiller en snijd in dunne reepjes. Hak de koriander grof en zet even opzij. |
2 |
Bak de wortelreepjes, paprika, champignons en knoflook (uitgeperst) in een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan of wokpan 4-5 min op hoog vuur. |
3 |
Voeg de rode curry pasta en de kokosmelk toe aan de groenten en roer goed door. Draai het vuur omlaag en laat 3-4 min sudderen. |
4 |
Kook water in de waterkoker. Giet het kokende water in een ruime kom en leg de rijstnoedels hierin. De rijstnoedels meten helemaal onder water staan. Laat 3-4 min wellen totdat de noedels gaar en nog elastisch zijn. |
5 |
Roer de taugé door de groentecurry heen. Giet de rijstnoedels af en voeg deze ook toe aan de pan. Roer goed door en verdeel de kokosnoedels over de borden. Bestrooi met de koriander en de gebakken uitjes en serveer direct. |