1 |
Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de aardappels en verwijder eventuele oneffenheden. Snijd de aardappels in parten en meng met een scheutje olijfolie in een ovenschaal. Rooster 25-30 min in de oven. |
|
|
2 |
Doe de kip drumsticks in een andere ovenschaal en bak ook 25-30 min in de oven totdat de kip gaar is. |
|
|
|
3 |
Salade: Snijd de komkommer in halve schijfjes en halveer de cherrytomaten. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Meng de komkommer, cherrytomaten en de bleekselderij in een salade kom met de veldsla en de azijn. |
|
|
4 |
Haal de aardappeltjes uit de oven en laat kort afkoelen. Hak ondertussen de peterselie grof en rasp de Italiaanse kaas fijn. Bestrooi de aardappeltjes met de Italiaanse kaas en de peterselie en serveer met de kipdrumsticks en de salade. |
|
|