Burrito's uit de oven

met frisse salade

25-30 min
Vega

Bereiding

1 Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de rode ui fijn en de tomaten en de gele paprika in blokjes.
2 Vulling: Bak de rode ui samen met de Tex Mex kruiden in een scheutje olijfolie in een koekenpan 2-3 min op laag vuur. Draai het vuur daarna omhoog, voeg de tomaten en de gele paprika toe aan de pan en bak 4-5 min mee. Laat de zwarte bonen uitlekken en roer door de groenten heen.
3 Verdeel de vulling over de wraps en rol ze op. Leg de burrito’s met de vouw naar beneden in een ovenschaal. Verdeel de tomaten passata over de burrito’s heen en bestrooi ze met de geraspte kaas. Bak 10-15 min in de oven totdat de kaas mooi gesmolten is.
4 Snijd ondertussen de sla in dunne repen en meng met de yoghurt en een snuf peper en zout in een kommetje. Haal de burrito’s uit de oven en serveer ze met de frisse salade.

Wat we sturen

Ingrediënt 2 pers. 3-4 pers. 4-5 pers. Eenheid
rode ui 0.5 0.75 1 st
tomaten 2 3 4 st
gele paprika 1 1.5 2 st
Tex Mex kruiden 4 6 8 gr
zwarte bonen 200 300 400 gr
wraps 4 6 8 st
passata 250 375 500 ml
geraspte kaas 50 100 150 gr
IJsbergsla 0.5 0.75 1 kropje
yoghurt 2 3 4 el

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt
olijfolie
peper & zout

Kookgerei

Oven, Koekenpan

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2682, Energie (kcal) 639, Eiwit (g) 28, Koolhydraten (g) 72, Koolhydraten waarvan suikers (g) 17, Vetten totaal (g) 22, Vetten waarvan verzadigd (g) 8, Vezels (g) 19, Zout (g) 3

Allergenen

Gluten, Melk