Tomatenspaghetti met burrata

met een kleurige salade van komkommer en winterpeen

25-30 min
Vega

Bereiding

  1. Breng een pan water aan de kook. Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd de ui en de knoflook fijn. Snijd de cherrytomaten doormidden.
  3. Bak de ui in een beetje olie in een ruime koekenpan of wok 2-3 min. Voeg de knoflook, de tomatenblokjes en de gedroogde tijm toe aan de pan. Laat 5 min sudderen en breng op smaak met peper en zout.
  4. Schil de komkommer en de winterpeen met een dunschiller in lange slierten. Meng in een kom met een scheutje olijfolie en de witte wijnazijn. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Snijd de oregano fijn en voeg samen met de cherrytomaten toe aan de tomatensaus. Giet de spaghetti af en roer door de tomatensaus heen.
  6. Verdeel de spaghetti over de borden en leg de burrata op de spaghetti. Serveer samen met de wortel-komkommer salade.

Wat we sturen

  • Spaghetti
  • Cherrytomaten
  • Knoflook
  • Gedroogde tijm
  • Ui
  • Tomatenblokjes
  • Burrata
  • Oregano
  • Winterpeen
  • Komkommer

Wat je zelf in huis moet hebben

  • Witte wijnazijn