Vega shoarma taco

met gebakken champignon en paprika                                                                

15-20 min
Vega

Bereiding

1 Snijd de rode paprika in dunne reepjes, was de prei en snijd in dunne ringen. Spoel vervolgens goed af in een vergiet en laat uitlekken. Snijd de champignons in dunne reepjes.
2 Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en voeg de gesneden groenten toe aan de pan en bak 3-4 min mee op middelhoog vuur. Voeg de vega shoarma toe en bak 3-4 min mee op middelhoog vuur.
3 Knoflooksaus: Pers de knoflook uit en meng met de mayonaise, peper en zout tot een knoflooksaus. Zet apart.
4 Verhit in een andere droge koekenpan. Verwarm de wraps aan beide kanten 1-2 min goudbruin op middellaag vuur.
5 Beleg de wraps met de gebakken groenten en de vega shoarma. Serveer met de knoflook saus. Eet smakelijk!

Wat we sturen

Ingrediƫnt 2 pers. 3 pers. 4 pers. 5 pers. Eenheid
Vivera vegan shoarma 175 265 350 440 gr
Wraps 4 6 8 10 st
Rode paprika 1 1,5 2 2,5 st
Champignons 200 300 400 500 gr
Prei 0,5 0,75 1 1,25 st
Knoflook 1 1,5 2 2,5 teentje

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediƫnt 2 pers. 3 pers. 4 pers. 5 pers.
Olijfolie



Peper en zout



Mayonaise* (el) 1 1,5 2 2,5


*  Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.* el)

Kookgerei

Koekenpan (2x)

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2861, Energie (kcal) 683, Eiwit (g) 24, Koolhydraten (g) 50, Waarvan suikers (g) 7, Vetten totaal (g) 39, Waarvan verzadigd (g) 4, Vezels (g) 11, Zout (g) 2,7

Allergenen

Dit gerecht bevat: Soja, Gluten, Ei * 

*Kan sporen van andere allergenen bevatten.