en knapperige groenten
1 | Breng een pan water aan de kook voor de noedels. Bereid de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Spoel bij het afgieten na met koud water om plakken te voorkomen. | ||||
2 | Schil de rode ui en snipper deze grof. Snijd de rode paprika in blokjes. | ||||
3 | Verhit wat olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de rode ui en paprika 3-4 min op middelhoog vuur. Voeg daarna de specerijen, sojasaus, ketjap toe, meng door elkaar en bak voor 1-2 min. Doe vervolgens de groenteballetjes in de pan en bak het geheel voor 3-4 min. . | ||||
4 | Voeg de gesneden spitskool en de taugé toe aan de pan samen met de (afgegoten) noedels. Verhit het geheel op hoog vuur voor 1-2 min en roer hierbij regelmatig. | ||||
5 | Schep de bami goreng op de borden en garneer met de sesamzaadjes. Eet smakelijk! | ||||
Ingrediënt | 2 pers. | 3 pers. | 4 pers. | 5 pers. | Eenheid |
Somennoedels | 150 | 225 | 300 | 375 | gr |
Vivera groenteballetjes | 200 | 300 | 400 | 500 | gr |
Rode ui (middel) | 0,5 | 1 | 1,5 | 2 | st |
Taugé | 75 | 100 | 125 | 150 | gr |
Gesneden spitskool | 100 | 150 | 200 | 250 | gr |
5 spice | 4 | 6 | 8 | 10 | gr |
Rode paprika | 0,75 | 1,25 | 1,5 | 2 | st |
Sesamzaadjes | 4 | 6 | 8 | 10 | gr |
Ingrediënt | 2 pers. | 3 pers. | 4 pers. | 5 pers. |
Olijfolie |
|
|
|
|
Peper en zout |
|
|
|
|
Ketjap* (el) | 2 | 3 | 4 | 5 |
Sojasaus* (el) | 2 | 3 | 4 | 5 |
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Diepe hapjes-/ koekenpan
Energie (KJ) 2509, Energie (kcal) 600, Eiwit (g) 29, Koolhydraten (g) 75, Koolhydraten waarvan suikers (g) 13, Vetten totaal (g) 18, Vetten waarvan verzadigd (g) 2, Vezels (g) 6, Zout (g) 5,7
Dit gerecht bevat: Gluten, Soja, Sesamzaad*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten