PAASBOX (UITVERKOCHT)Verkrijgbaar in de formaten 4 personen en 6 personen. 

Thuisbezorgd op vrijdag 10 april tussen 17:00-22:00.

Inclusief stap-voor-stap recepten.


De Paasbox van Familiebox

Alle ingrediënten om zelf thuis een complete Paasbrunch klaar te maken. De gerechten zijn geschikt voor zowel jong als oud, makkelijk te bereiden en leuk om te maken. Middels de handige receptenkaartjes ben je in no-time klaar en kan je genieten met de hele familie! 

4 personen

Paasbox

De Paasbox is helaas uitverkocht

Prijs per stuk

€45,00

Uitverkocht

6 personen

Paasbox

 De Paasbox is helaas uitverkocht 

Prijs per stuk

€65,00

Uitverkocht

Dit is wat je krijgt bij de PaasboxMet de paasbox ontvang je alle ingrediënten en recepten om een zalige paasbrunch van te maken. De paasbox bestaat uit een assortiment van diverse streekproducten en vijf unieke gerechtjes die je makkelijk klaar kan maken. De gerechten zijn een combinatie van zoet en hartig, maar geliefd bij zowel jong als oud. Alle ingrediënten wordt afgemeten bij je thuisbezorgd op vrijdag 10 april. Zo kun je zorgeloos met het hele gezin genieten van een zalig Pasen!

Met de paasbox ontvang je alle ingrediënten en recepten om een zalige paasbrunch van te maken. De paasbox bestaat uit een assortiment van diverse streekproducten en vijf unieke gerechtjes die je makkelijk klaar kan maken. De gerechten zijn een combinatie van zoet en hartig, maar geliefd bij zowel jong als oud. Alle ingrediënten wordt afgemeten bij je thuisbezorgd op vrijdag 10 april. Zo kun je zorgeloos met het hele gezin genieten van een zalig Pasen!

DE GERECHTEN

Hangop met verse mango

en knapperige granola van Krusli

Eggs Florentine met warmgerookte zalm

en Hollandaise saus

Kaneelbroodjes

zelfgemaakt en vers uit de oven

Paasbroodjes van kwark en rozijnen

belegd met jam

Bleekselderijsoep met munt

fris en hartig van smaakPraktische info

De Paasbox is te bestellen tot uiterlijk maandag 6 april 2020.

Heb je al een account bij Familiebox? Log in en bestel direct eenvoudig via je eigen account! Je ontvangt de box op je huidige adres, wil je een ander adres dan gebruikelijk, log dan uit en bestel via de paasbox pagina. Bellen mag altijd bij vragen 0850270005.

Nieuw bij Familiebox? Bestel hieronder je Paasbox en ontvang met Pasen een heerlijke brunch thuis. De Paasbox is gewoon los te bestellen een lidmaatschap voor Familiebox is dus niet noodzakelijk. Bestellen, betalen en wachten bij de voordeur tot we langskomen, zo simpel is het.

Wanneer?
We bezorgen de Paasbox op vrijdag 10 april tussen 17:00-22:00 bij je thuis. De middag van levering krijg je van ons een mail met de een tijdsindicatie.

Wijzigingen doorgeven?
Na je bestelling ontvang je een bevestiging per mail, mocht er nog iets zijn dat je wilt aanpassen na bestelling dan kan dit tot uiterlijk maandag 6 april 17:00.

Meerdere boxen bestellen?
Had je meerdere Paasboxen willen bestellen? Dat kan! Om dit te doen moet je opnieuw een bestelling plaatsen van de Paasbox. Vul hierbij gewoon dezelfde gegevens in.

Vragen of verzoeken?
Andere verzoeken? Dit kan uiteraard, neem even contact met ons op via 0850270005 of mail ons op info@defamiliebox.nl.  

Veelgestelde vragen

Hoe gaat de betaling?
De betaling wordt vooraf voldaan middels iDeal of Creditcard. Dit geldt ook als je al een account bij ons hebt.

Bestelling annuleren? 
Geen probleem als je voor maandag 6 april 23:59 af ziet van je bestelling storten we het volledige bedrag aan je terug, hierna maken wij kosten en maken we graag een afspraak als je er toch nog van afziet de box te ontvangen. Na levering kunnen we levensmiddelen helaas niet retour nemen en of vergoeden.

Cadeau doen?
Iemand verassen tijdens de Pasen? Geen probleem! Vul bij bestellen zijn of haar adres en mobiele telefoonnummer in. Zorg wel dat je je eigen e-mail adres invult, anders blijft het geen verrassing!

Niet thuis bij de levering?
We hebben graag dat je thuis bent, het gaat om vers eten en dat heeft aandacht nodig. Mocht het onverhoopt niet lukken zullen we de buren vragen het pakket koel en droog te bewaren. Zijn deze ook niet thuis dan kan het zijn dat we je pakket mee terug moeten nemen. We nemen dan z.s.m. contact met je op, we zijn oplossingsgericht dus ook dan komen we er wel uit.

Nog meer vragen?
Mocht je nog iets willen vragen kan je ons altijd telefonisch, via de mail of WhatsApp bereiken.


DE PAASBOX

4 personen

Paasbox

De Paasbox is helaas uitverkocht

Prijs per stuk

€45,00

Uitverkocht

6 personen

Paasbox

De Paasbox is helaas uitverkocht

Prijs per stuk

€65,00

uitverkocht