PAASBOX (UITVERKOCHT)

PAASBOX (UITVERKOCHT)Verkrijgbaar voor 4 personen en 6 personen. 

Thuisbezorgd op vrijdag 15 april tussen 17:00-22:00.

Inclusief stap-voor-stap recepten.


De Paasbox van Familiebox

Alle ingrediënten om zelf thuis een complete Paasbrunch klaar te maken. De gerechten zijn geschikt voor zowel jong als oud, makkelijk te bereiden en leuk om te maken. Middels de handige receptenkaartjes ben je in no-time klaar en kan je genieten met de hele familie!

4 personen

Paasbox

Paasbox voor 4 personen

Prijs per stuk

€49,95

Bestellen

6 personen

Paasbox

Paasbox voor 6 personen

Prijs per stuk

€64,95

Bestellen

Dit is wat je krijgt bij de PaasboxMet de Paasbox ontvang je alle ingrediënten voor vier unieke gerechten en diverse ambachtelijke brunchproducten zoals een heerlijk brood, luxe amandelstol, een romige jonge kaas en boeren boter! De brunchgerechten zijn een combinatie van zoet en hartig, maar geliefd bij zowel jong als oud. Alle ingrediënten worden afgemeten bij je thuisbezorgd op vrijdag 15 april tussen 17.00-22.00 uur en samen met de handige receptenkaarten maak je gemakkelijk een heerlijke brunch voor 4 of 6 personen. 

Zo kun je zorgeloos met het hele gezin genieten van een zalig Pasen!

Met de Paasbox ontvang je diverse ambachtelijke brunchproducten en de ingrediënten voor een aantal zoete en hartige brunchgerechten om een zalige paasbrunch te maken. De Paasbox bestaat uit een assortiment van diverse streekproducten en vier unieke gerechtjes die je makkelijk kan klaar maken. De gerechten zijn een combinatie van zoet en hartig, maar geliefd bij zowel jong als oud. Alle ingrediënten worden afgemeten bij je thuisbezorgd op vrijdag 15 april tussen 17.00-22.00 uur. 

Zo kun je zorgeloos met het hele gezin genieten van een zalig Pasen!

DE GERECHTEN


Een compleet verzorgde Paasabrunch

Oeuf en cocotte met baby spinazie en crème fraîche

Cinnamon rolls

Biologische yoghurt met zelfgemaakte muesli crumble en rabarbercompote

Zalmsalade van warmgerookte zalm met rode ui en verse dille

Diverse luxe brunchproducten

Ambachtelijke Amandelstol
Spelt 6-granen brood
Blokje Graskaas
Boerenroomboter

DE GERECHTEN

Een compleet verzorgde PaasbrunchOeuf en cocotte met baby spinazie
en crème fraîche

Zalmsalade van warmgerookte zalm met rode ui en verse dilleBiologische yoghurt
met zelfgemaakte muesli crumble
en rabarbercompote

Zelfgemaakte Cinnamon rolls

Diverse luxe brunchproducten
Ambachtelijke amandelstol
Spelt 6-granen brood
Blokje graskaas
BoerenroomboterPraktische info

De Paasbox is te bestellen tot uiterlijk zondag 10 april 2022 vóór 23.59 uur

Heb je al een account bij Familiebox? Log in en bestel direct eenvoudig via je eigen account! Je ontvangt de box op je huidige adres, wil je een ander adres dan gebruikelijk, log dan uit en bestel via de paasbox pagina. Bellen mag altijd bij vragen 0850270005.

Nieuw bij Familiebox? Bestel hieronder je Paasbox en ontvang met Pasen een heerlijke brunch thuis. De Paasbox is gewoon los te bestellen een lidmaatschap voor Familiebox is dus niet noodzakelijk. Bestellen, betalen en wachten bij de voordeur tot we langskomen, zo simpel is het.

Wanneer?
We bezorgen de Paasbox op vrijdag 15 april tussen 17:00-22:00 bij je thuis. De middag van levering krijg je van ons een mail met de een tijdsindicatie.

Waar?
We bezorgen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Belgisch Vlaanderen.

Wijzigingen doorgeven?
Na je bestelling ontvang je binnen 24 uur een bevestiging per mail, mocht er nog iets zijn dat je wilt aanpassen na bestelling dan kan dit tot uiterlijk zondag 10 april 23.59.

Meerdere boxen bestellen?
Had je meerdere Paasboxen willen bestellen? Dat kan! Om dit te doen moet je opnieuw een bestelling plaatsen van de Paasbox. Vul hierbij gewoon dezelfde gegevens in.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat de betaling?
De betaling wordt vooraf voldaan middels iDeal of Creditcard. Dit geldt ook als je al een account bij ons hebt.

Bestelling annuleren? 
Geen probleem als je voor zondag 10 april 23:59 af ziet van je bestelling storten we het volledige bedrag aan je terug, hierna maken wij kosten en maken we graag een afspraak als je er toch nog van afziet de box te ontvangen. Na levering kunnen we levensmiddelen helaas niet retour nemen en of vergoeden.

Cadeau doen?
Iemand verrassen tijdens de Pasen? Geen probleem! Vul bij bestellen zijn of haar adres en mobiele telefoonnummer in. Zorg wel dat je je eigen e-mail adres invult, anders blijft het geen verrassing!

Niet thuis bij de levering?
We hebben graag dat je thuis bent, het gaat om vers eten en dat heeft aandacht nodig. Mocht het onverhoopt niet lukken zullen we de buren vragen het pakket koel en droog te bewaren. Zijn deze ook niet thuis dan kan het zijn dat we je pakket mee terug moeten nemen. We nemen dan z.s.m. contact met je op, we zijn oplossingsgericht dus ook dan komen we er wel uit.

Nog meer vragen?
Meerdere boxen bestellen op één adres, andere verzoeken of mocht je nog iets willen vragen kan je ons altijd telefonisch via 0850270005 (NL) of +3233048263 (BE) bereiken of mailen naar info@defamiliebox.nl bereiken.

DE PAASBOX

4 personen

Paasbox

Paasbox voor 4 personen

Prijs per stuk

€49,95

Bestellen

6 personen

Paasbox

Paasbox voor 6 personen

Prijs per stuk

€64,95

Bestellen