DE FAMILIEBOX ZOMERWEKEN

Zomergerechten

Haal de gedurende 6 weken lang twee zomergerechten in huis. Ook geschikt voor op de BBQ!

Prijzen

Bij bestellen van een zomergerecht maak je wekelijks kans op een BBQ-pakket of Boretti BBQ t.w.v. €199,- !

BBQ pakket

Ook apart te bestellen: een heerlijk BBQ-pakket met verschillende soorten vlees voor in het weekend!

HOE WERKT HET?


Vanaf 5 juli t/m 10 augustus zijn er wekelijks 2 zomergerechten beschikbaar om aan je menu toe te voegen. De zomergerechten zijn makkelijk te herkennen aan de 'Lekker Zomers' button. Bij het kiezen van een van de zomergerechten maak je automatisch kans op leuke prijzen! 

Heb je deze zomer ook BBQ-plannen? Dan kan je er ook voor kiezen het BBQ-pakket te bestellen. 

BBQ-pakket bekijken

ZOMERGERECHTEN VOOR 26 EN 27 JULI, 2020


Bestellen kan tot dinsdag 21 JULI 23:59.

Couscoussalade met gegrilde groenten

Zomerse saladebowl met quinoa, kip en avocado

DE ZOMERWINACTIE'S


WIN: DE BORETTI BBQ

De Terzo Houtskoolbarbecue t.w.v. €199,- is één van de nieuwste aanwinsten binnen Boretti's Collezione Fuori collectie. Met dit model houtskoolbarbecue gaan ze 'back to the basics', aangevuld met optimale kwaliteit. De barbecue is een alleskunner, maar dan in een handig compact formaat. Ondanks dit kan je een heerlijke avond voor maximaal 6 personen grillen op het de gietijzeren roosters. Deze zijn niet alleen perfect voor het verspreiden van de warmte, maar laten daarnaast mooie grillstrepen achter. Uit gebarbecued? Dan is alles makkelijk schoon te maken door de uitschuifbare kolenlade.

Met deze BBQ heb je hoe dan ook veel grillplezier deze zomer!

Hoe kan je deze box winnen? Bij het bestellen van een Familiebox in de periode van 5 juli t/m 10 augustus maak je automatisch kans op de Terzo Houtskoolbarbecue van Boretti. Wil je meer weten? Bekijk dan alle actievoorwaarden.

WIN: DE BBQ-BOX

De zomer is nu echt van start gegaan, en dat betekent dat de BBQ weer uit de schuur gehaald kan worden! Om dit te vieren verloten we bij Familiebox de gedurende 6 weken wekelijks een heerlijke BBQ-box t.w.v. €49,95!

Hoe kan je deze box winnen? Bij het bestellen van een zomergerecht in de periode 5 juli t/m 10 augustus maak je automatisch kans op de BBQ-box. Meer informatie over de BBQ-box vind je hieronder.

De BBQ-BOX


De BBQ-box is ook los te bestellen! Deze bestaat uit een complete box met vlees en bijgerechten inclusief recepten.

De BBQ-box is los te bestellen in de formaten 4 of 6 personen. De box zal geleverd worden op vrijdagavond, perfect om in het weekend van te smullen! Van de ingrediënten kunnen verschillende bijgerechten gemaakt worden. Bijvoorbeeld een salade van maïs, komkommer, cherrytomaten, rode ui, koriander en feta en gepofte zoete aardappels met kruidenboter OF Gegrilde maïskolven met kruidenboter en gepofte zoete aardappels met een tomaten-feta salsa.

Prijs van de BBQ-box
Prijs 4 personen: €49,95
Prijs 6 personen: €64,95